Ελ

En

Δηλώστε συμμετοχή στο 3ο Bio Festival, την έκθεση για βιολογικά προϊόντα όλων των ειδών, 6-8 Μαϊου στην Τεχνόπολη

Eπαγγελματίες αλλά και καταναλωτές δίνουν ραντεβού 6-8 Μαϊου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για το 3ο Bio Festival, για να ανακαλύψουν από κοντά bio products και eco-living προτάσεις. Η έκθεση αφορά επιχειρήσεις που παράγουν ή εμπορεύονται βιολογικά, φυσικά και vegan προϊόντα. Πλήρως ανανεωμένο, με τη συμμετοχή 140 εκθετών, το 3ο Bio Festival έρχεται για να αποτελέσει και πάλι ένα σημαντικό εμπορικό γεγονός για τον κλάδο, και ουσιαστικό σημείο συνάντησης των εκθετών τόσο με τους επαγγελματίες όσο και με τους χιλιάδες επισκέπτες καταναλωτές που έχουν υιοθετήσει την κουλτούρα του eco-living. Το Bio Festival 2023, με ανανεωμένες οργανωτικές δομές και με ακόμα πιο πλούσιες στοχευμένες εκδηλώσεις, θα αποτελέσει την μεγαλύτερη γιορτή στην πόλη, όπου θα κυριαρχήσει το πάθος για τα βιολογικά και φυσικά προϊόντα και η αγάπη για το περιβάλλον, συνώνυμο του σύγχρονου lifestyle.

3 σημαντικά στοχεία για το Bio Festival:

  1. Οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα εκτός από το να προωθήσουν και να προβάλλουν το brand τους, να πωλούν και απευθείας τα προϊόντα τους στο κοινό το οποίο θα επισκεφτεί το φεστιβάλ.
  2. Η είσοδος στο φεστιβάλ θα είναι δωρεάν για όλους, γεγονός το οποίο θα αυξήσει την επισκεψιμότητά του και κατ’επέκταση και την εμπορική αποτελεσματικότητα της συμμετοχής των εκθετών.
  3. Mε στόχο να προσελκύσουμε έναν μεγάλο αριθμό επισκεπτών και να παρατείνουμε τον χρόνο παραμονής τους, έχουμε διαμορφώσει μία σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις: δράσεις για παιδιά, cooking events, συναυλίες.

To ΒIO Festival πραγματοποιείται από την FORUM AE, διοργανώτρια εταιρεία μερικών από τις σημαντικότερες και μεγαλύτερες εκθέσεις στην Ελλάδα -HORECA, FOOD EXPO, Xenia, ARTOZA, FOODTECH, Oenotelia, Athens Coffee Festival- και μέλος του γερμανικού εκθεσιακού ομίλου NürnbergMesse.

 

Για να συμμετάσχετε ως εκθέτες: Bio Festival | Εκθέτες | Κράτηση Περιπτέρου

 

Δείτε το έντυπο εκθετών: BIO_FOLDER_2023_GR.pdf (biofestival.gr)

Προηγούμενο Χαμόγελο του Παιδιού: δράση με τίτλο «Μία λαμπάδα … ένα Χαμόγελο»

Ακολουθήστε μας

logo
Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα & Τετάρτη:
7:00 πμ – 18:00 μμ
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Ερμού 2, Τ.Κ. 20131, Κόρινθος
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
7:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας